Fra i år overgår Boghandlerforeningen til at lade medlemmerne indberette deres bogomsætning direkte på et lukket medlems-website. I god tid før deadline vil alle medlemmer modtage de log-in-oplysninger, de skal bruge for få adgang til sitet.

Samtidig har foreningens bestyrelse besluttet indtil videre at dispensere fra vedtægternes krav om en revisor-erklæring af bogomsætningen. Indtastningen på sitet og bortfaldet af revisorkravet sparer medlemmerne både tid, besvær og penge.

Oplysningerne om bogomsætningen i seneste regnskabsår afgives dermed på tro og love, og foreningen forbeholder sig ret til undtagelsesvis at bede enkelte medlemmer om at udarbejde en revisorerklæring, enten i form af en stikprøve eller hvis man af andre årsager finder det relevant.

Vi vender tilbage med mere information om medlems-sitet og omsætningserklæringerne i et senere nyhedsbrev og her på hjemmesiden.