Traditionen tro mødes boghandlerelever fra hele landet til Elevtræf på Handelsfagskolen i Aarhus – i år foregår det den 19. og 20. september.

Boghandlerforeningen opfordrer alle medlemmer, som har elever, til at bakke op om arrangementet.

Elevtræffet er for alle boghandler-elever i Danmark – uanset om man er nyansat eller næsten færdiguddannet.

På Elevtræffet får deltagerne i år blandt andet:

• inspiration fra spændende foredragsholdere, som bl.a. taler om fremtidens boghandel,
  • workshops, hvor deltagerne udvikler idéer til at skabe nye oplevelser i butikken,
  • indlæg med kendte forfattere, som fortæller om deres nyeste udgivelser,
  • mulighed for at møde andre boghandlerelever på tværs af hold, kæder og geografi
  • og et ekstra skolebevis til elevens CV, da Elevtræffet er et valgfrit specialefag på uddannelsen.

Deltagelse er gratis. Arbejdsgiver modtager refusion af løn og transport som ved obligatoriske skoleophold.

Invitation med detaljeret program – og angivelse af deadline for tilmelding – udsendes ca. fire uger før elevtræffet sammen med Boghandlerforeningens nyhedsbrev.