img_5532 - kopi_520x362

Boghandlerforeningen arrangerede for syvende gang elevtræf for alle boghandelens elever

41 engagerede elever deltog, både elever der havde afleveret deres fagprøve, og elever der lige var begyndt på deres uddannelse. En håndfuld havde tidligere deltaget i et elevtræf, så Elevtræf 2015 levede op til målsætningen om, at her mødes alle elever – både nye og gamle – og får styrket deres følelse af at være en del af et fag med en væsentlig betydning og tilstedeværelse over hele landet. Stolthed over og tilhørsforhold til boghandelen er godt for det daglige engagement i butikken.

Dette års elevtræf var blevet integreret i elevuddannelsen og arrangeret i et direkte samarbejde med Handelsfagskolen og de lærere, som eleverne igennem uddannelsen møder i undervisningen. Træffet afholdtes naturligvis på Handelsfagskolen i Skåde.

Træffet blev støtte og forbedret ved et legat fra Munck-Christensen Fonden samt et sponsorat fra JP/Politikens Forlag.