Årets Unge Boghandler 2016 blev Maja Hansen, som er elev hos Bøger og Papir i Grindsted.

Maja modtog prisen ved en reception i boghandelen den 29. april, og udover hæderen og diplomet og en rejse til det årlige International Congress of Young Booksellers i Prag kunne hun glæde sig over også at være inviteret med på branchetræffet i Nyborg den 10. og 11. maj.

Årets Unge Boghandler er en boghandlerelev – på sidste år af uddannelsen eller netop færdiguddannet – som er fagligt velfunderet i boghandelens discipliner, har vist stor interesse for faget under uddannelsen og har udmærket sig ved sit initiativ og sin evne til at sam
arbejde. På skolen var der ingen tvivl om, at Maja levede op til kriterierne, og fra sin læremester har hun da også modtaget det måske vigtigste bevis på sine evner, nemlig en fastansættelse efter endt læretid.