DdB Nyhedsbrev 2016.10.19

Information fra Boghandlerforeningen til foreningens medlemmer

1. Medlemsrabat på billetter til Bogforum
2. Opfølgning på elevtræf 2016

1. Medlemsrabat på billetter til Bogforum
Boghandlerforeningen har lavet en aftale med Bogforum, som sikrer foreningens medlemmer adgang til årets Bogforum til nedsat pris.
Tilbudet gælder dagsbilletter (voksen), som nu kan fås til kr. 100,- (normalpris kr. 140,-).
Der kan maksimalt udstedes to rabatbilletter pr. boghandel, og tilbudet gælder alene foreningens medlemmer.
Hvis du er interesseret i at gøre brug af tilbuddet, skal du blot sende en e-mail til ddb@bogpost.dk, hvor du i titellinjen skriver ”Bogforum-billetter”, og hvor du i teksten angiver boghandelens navn og medlemsnummer.
Deadline for at indsende en sådan mail er fredag den 4. november.
I ugen op til Bogforum vil du så modtage en mail med en rabatkupon, som du udskriver og afleverer i Bogforums billetsalg, når du køber billet.
Information: Bo Dybkær, e-mail: bo@bogpost.dk

2. Opfølgning på elevtræf 2016
Havde jeres boghandel elever med på årets elevtræf for nylig? Husk, at det er muligt at opfriske de input, deltagerne fik, på foreningens hjemmeside, hvor der nu ikke kun ligger program og fotos fra elevtræffet, men også samtlige oplægsholderes powerpoint-slides.
Se det hele på www.boghandlerforeningen.dk/2016/06/30/elevtraef-2016/.
Information: Bo Dybkær, e-mail: bo@bogpost.dk

DdB Nyhedsbrev udsendes af Boghandlerforeningen
Børsen, 1217 København K • ddb@bogpost.dk • www.boghandlerforeningen.dk
Medlemmerne kan til- eller afmelde e-mailadresser således:
Skriv fra den aktuelle e-mail til ddb@bogpost.dk og skriv i emnet enten “Tilmeld DdB Nyhedsbrev” og boghandlernummer eller “Afmeld DdB Nyhedsbrev” og boghandlernummer. Derefter til- eller afmeldes afsenderadressen.