elevtraef-2017-bogdysten-gruppe-2-600x410
Træffet startede med “BogDysten” – en øvelse, som skulle ryste eleverne sammen i de grupper, de var blevet inddelt i forud for den store workshop om “Fremtidens Butikskoncepter”. På billedet ses præsentationen af Gruppe 2s “bogtårn”.

19.-20. september 2017 på Handelsfagskolen i Skåde ved Aarhus.

I alt 42 elever deltog i årets elevtræf på Handelsfagskolen.

Dér blev de præsenteret for et afvekslende program, hvis overordnede tema var “Fremtidens Butikskoncepter”, men som bl.a. også bød på præsentationer af nye udgivelser i efteråret og gode råd til hvordan eleverne skal tackle deres afsluttende fagprøve.

Som noget nyt var en Boghandleraften, arrangeret af People’sPress, en del af træffets program. Her mødte eleverne – i selskab med ca. 75 inviterede boghandlere fra Jylland og Fyn – blandt andre forfatteren Sara Blædel, som fortalte om andet bind i sin trilogi om Ilka – bedemandens datter.

Se invitationen til træffet hér.

Se programmet hér

Se samtlige oplægsholderes præsentationer hér (kræver password)