Der var generelt stor tilfredshed med Branchetræf 2018, som blev afviklet i Nyborg den 8. og 9. maj.

Over 90% af deltagerne var ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med træffet samlet set, og der var også overvældende opbakning til træffets placering – både tidsmæssigt og geografisk (Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg).

Træffets mange oplæg blev vurderet på både deres generelle relevans og på oplægsholderens præstation.

For relevansens vedkommende svingede andelen af deltagere, som vurderede oplæggenes emner som ”relevante” eller ”meget relevante”, fra ca. 65% (gruppediskussionen) til ca. 86% (bl.a. Oren Teichers oplæg om de amerikanske boghandeler).

I deltagernes vurdering af de enkelte taleres præstation svingede andelen, som var ”tilfreds” eller ”meget tilfreds”, fra ca. 52% (Flemming Møldrup) til ca. 92% (Poul Madsen og Oren Teicher). Træffets moderator Mette Vibe Utzon var undersøgelsens topscorer med en tilfredshed på 99%.

Resultaterne af tilfredshedsundersøgelsen vil blive brugt i forbindelse med planlægningen af det næste branchetræf i maj 2020.

Samtlige resultater kan læses hér.

Husk, at du også kan få opfrisket de fleste af oplægsholdernes præsentationer hér.