Boghandlerforeningens bestyrelse 2018-20. Fra venstre: Martin Steenberg, Lone Haagerup, Trine Thougaard, Jens Viltoft, Bo Dybkær (bestyrelsens sekretær), Marianne Lyngby Pedersen, Helle Busck Fensvig og Lise Scharff

Boghandlerforeningen afholdt torsdag den 28. juni 2018 ekstraordinær generalforsamling med henblik på endelig vedtagelse af de vedtægtsændringer, der blev behandlet på den ordinære generalforsamling i april.

De nye vedtægter blev enstemmigt vedtaget. Se dem hér.

Læs referat af den ekstraordinære generalforsamling hér.

Boghandlerforeningens bestyrelse har siden generalforsamlingen konstitueret sig med Helle Busck Fensvig, Arnold Busck, som formand og Lone Haagerup, Nibe Bog & idé, som næstformand. Se hele bestyrelsen – og hvem som repræsenterer foreningen i bl.a.DBKs bestyrelse – hér.