Winter Institute 14 logo

 

 

 

 

Foreningen Uglevirke bevilger fire stipendier på hver kr. 12.000,00 til interesserede boghandlere, som kunne tænke sig at deltage i ”Winter Institute” i januar 2019, arrangeret af ABA, American Booksellers Association. Winter Institute 2019 holdes i Albuquerque i New Mexico den 22-25. januar.

De udvalgte deltagere vil blive tilmeldt WI14 af Uglevirke gennem Boghandlerforeningen. Deltagergebyr samt hotelovernatning vil blive betalt af Uglevirke direkte til ABA og vil derfor blive fratrukket stipendiet. Udgifterne hertil forventes at udgøre ca. kr. 5.500.

Det resterende beløb udbetales til delvis dækning af flybilletter og andre omkostninger, såsom forplejning på rejsen og delvist under opholdet. Deltagerne organiserer selv rejsen til/fra Albuquerque.

Læs mere om stipendierne hér.

Programmet for Winter Institute 2019 blev offentliggjort den 12. september. Læs mere hér.

Ansøgningsfristen om et stipendium hos Uglevirke er den 15. september. Ansøgningsskema finder du hér.