På årets Elevtræf kunne Boghandlerforeningens direktør, Bo Dybkær, igen ønske en dygtig boghandlerelev tillykke med titlen som Årets Unge Boghandler.

29-årige Simone Kristensen, som oprindeligt kommer fra Ikast-egnen, er udlært hos Schreiners Bog & idé i Tarup Center i Odense og starter efter endt uddannelse i november måned hos Bog & idé i Silkeborg.

Simone var indstillet til prisen af foreningens uddannelsesudvalg på opfordring af Bianca Tranberg, som er lærer og tovholder på boghandleruddannelsen på Tietgenskolen i Odense.

Med i vurderingen af Simone Kristensen var bl.a. hendes fagprøve, som har haft børn og unge som målgruppe, og som har handlet om brugen af ”fortælleterningerne” Rory’s Story Cubes.

Med til udnævnelsen — som blev annonceret til bragende bifald fra medstuderende og boghandlere, samlet i Odense til People’sPress Boghandleraften — hører et diplom og et rejsegavekort på 5.000 kr.

Læs også artiklen om Simone Kristensen hér.