I forbindelse med de annoncerede forholdsregler mod smittespredning, foreløbigt i perioden 16.-29. marts, tager Boghandlerforeningen selv de følgende forholdsregler:

Medarbejderne i sekretariatet arbejder hjemmefra med virkning fra den 17. marts. Vi kan stadig nås på det sædvanlige telefonnummer – 3254 2255, og stadig i telefontiden 09.00-15.00. E-mails besvares som vanligt, og hjemmesiden holdes løbende opdateret.

Bemærk forholdsreglerne i.f.m. de følgende aktiviteter:

• Foreningens bestyrelse afvikler sit næste møde den 26. marts som telefonmøde
  • Seminarerne om sociale medier i markedsføringen vil i stedet blive afviklet som webinarer. Vi udsender nærmere information snarest muligt.
  • Afhængigt af den videre udvikling vil der vil senere blive taget stilling til, om Boghandlerforeningens generalforsamling den 14. maj gennemføres eller udskydes
  • På samme måde vil der inden den 10. april blive taget stilling til, om bogbranchens Branchetræf 2020 på Nyborg Strand den 10.-11. juni vil blive gennemført

Vi vil løbende give mere information her på hjemmesiden og i nyhedsbrevene.