Status på Arnold Buscks konkurs:

JP/Politikens Forlag overtager og videredriver Arnold Busck i Købmagergade i København. Selskabet har samtidig købt brugsretten til Arnold Busck-navnet og -brandet, og boghandelen i Købmagergade vil derfor ikke skifte navn. Overtagelsen gælder også Arnold Buscks webshop, som nu vil blive indlemmet i Saxo.com.

Familien Busck viderefører Børnenes Boghandel med genåbning i nær fremtid.

En række Bog & idé-boghandlere overtager i alt 16 af de øvrige 27 Arnold Busck-butikker inkl. varebeholdning og inventar, de over 200 medarbejdere, som arbejdede der, og Arnold Buscks centrale varelager. Det betyder, at de følgende Arnold Busck-butikker bliver til Bog & idé-butikker:

Ballerup, Birkerød, Espergærde, Haderslev, Hellerup, Helsinge, Helsingør, Herning, Hjørring, Lyngby, Randers, Roskilde, Sønderborg, Valby, Aalborg city og Aalborg Storcenter.

Af de i alt otte Arnold Busck-butikker, som var eneste boghandler i deres by eller bydel, er de syv nu bevaret – undtagelsen er Arnold Busck i Nykøbing Falster.

(opdateret….)