Boghandlerforeningens nyhedsbrev

overskrift-gron

14. oktober 2020

ugle-header-nyhedsbrev

Nedtælling til Bogfestival!

Billede1
Fra hjemmesiden www.bogfestival.dk
Information:
Christine Lind Ditlevsen,
Christine@boghandlerne.dk
Bogfestival_dk_2020_Facebook_eventcover_1200x628
I dag kunne man passende åbne første låge i sin Bogfestival-kalender. Der er nemlig 24 dage til festivalstart.

Sådan én har vi selvfølgelig ikke – så i stedet vil vi opfordre jer til at komme i gang med at lave et arrangement i jeres boghandel – jo hurtigere, det kan ligge klar, des større sandsynlighed for, at det bliver et tilløbsstykke den 7. eller 8. november.

På bogfestival.dk ligger der i skrivende stund 92 arrangementer landet over – og ud af alle arrangørerne er der i skrivende stund kun syv boghandlere. Vi skal da blive lidt mere synlige!

kom på banen med et sjovt, spændende eller hyggeligt arrangement. Alt der skal til er, at det har noget med litteratur at gøre, finder sted den 7. eller 8. november – og at I selvfølgelig husker at lægge arrangementet på bogfestival.dk, så alle læserne kan finde det.

BEMÆRK: Kristeligt Dagblad udkommer lørdag den 24. oktober med det særlige bogtillæg Efterårsbøger. Heri vil man kunne finde alle Bogfestival-arrangementer, som er lagt på bogfestival.dk inden klokken 9.00 mandag den 19. oktober.

Avisen udkommer i et oplag på 40.000, og har et læsertal på over 150.000. Efter aftale mellem Kristeligt Dagblad og Boghandlerforeningen vil alle boghandlere modtage et bundt af Kristeligt Dagblads bogtillæg, som kan uddeles til kunderne. Det vil derfor være oplagt som boghandler selv at være repræsenteret med et arrangement i bogtillægget.

Nyheder fra hjemmesiden:

Amerikanske boghandlere lancerer kampagne mod Amazon

American Booksellers Association (ABA) lancerer netop nu kampagnen "Boxed Out", der skal øge opmærksomheden på de særlige udfordringer, de fysiske boghandler står over for under julesalget i år. Den 13. og 14. oktober afholder Amazon ”Prime Days” med særlige tilbud og opfordringer til, at kunderne opretter ønskelister på Amazon forud for julegavehandlen, og internet-giganten har i forvejen raget ekstra …
Amerikanske boghandlere lancerer kampagne mod Amazon

Opdateret information om Bogfestivalen 7.-8. november

Opdateret information om Bogfestivalen 7.-8. november
Hele bogbranchen - og DR - går sammen om at gøre 7.-8. november til en landsdækkende bogfejring. Beslut jeres medvirken nu! Nu ligger det fast, hvordan bogbranchen og DR kommer til at samarbejde om de mange bog- og litteratur-aktiviteter, der forventes at finde sted den 7.-8. november - dén weekend, hvor der skulle have været Bogforum. Dermed er ikke bare …
header
Boghandlerforeningens Nyhedsbrev udsendes af Boghandlerforeningen,
Børsen, 1217 København K
info@boghandlerne.dk www.boghandlerforeningen.dk
Telefon 3254 2255 • mandag – fredag kl. 10.00 – 15.00