Boghandlerforeningens nyhedsbrev

ugle-header-nyhedsbrev
VBU ny dato til forside 600x354

Verdensbogugen: den 5.-12. september

Boghandlerforeningens bestyrelse har besluttet nye datoer for Verdensbogugen, som i marts måned blev udskudt på grund af corona-pandemien.
Foreningens grafiker er i fuld gang med at tilrette digitale grafikker og udarbejde design til klistermærker, som kan bruges til at "rette" datoerne på plakater og skilte.
Så snart det digitale materiale er klar, udsender vi en opdateret plan for kampagnen til alle de medlemmer, som havde tilmeldt sig Verdensbogugen i april.
De 30.000 eksemplarer af Kasper Hoffs bog "Tyvefældens Forbandelse" ligger klar hos DBK og vil blive distribueret i ugen inden den 5. september. Inden da vil der blive åbnet for bestillinger på MemberSite, så hver boghandler kan bestille det ønskede antal bøger.
Verdensbogugens hjemmeside vil også snarest muligt blive tilrettet med ny grafik, det samme gælder de to videoer om Verdensbogugen.

VBU 2020_HVID_1
bo@boghandlerne.dk

Gratis seminarer om sociale medier afholdes i august måned

De seminarer, som foreningen havde planlagt lige omkring månedskiftet marts-april, blev som bekendt først ændret til webinarer, dernæst helt udskudt på grund af corona-pandemien.
De planlægges nu igen som seminarer med fysisk tilstedeværelse og afholdes i løbet af august måned - efter planen igen i Randers, Kolding og København.
Når vi kender de præcise datoer og kursussteder, vil der denne gang blive åbnet for tilmelding i MemberSite.
SoMe knapper 200x133
Ugle_color.jpg
bo@boghandlerne.dk

Nyt om boghandlere: hvem har overtaget Arnold Buscks butikker?

Efter de første meldinger om redning af Arnold Busck-butikker er der stadig foregået forhandlinger, og nu tegner der sig et samlet billede, hvor i alt 18 af 29 butikker er overtaget af nye ejere. Herunder gengives de nye ejerforhold og butikkernes nye boghandlernumre og mailadresser i det omfang, de foreligger nu:
  • Ballerup (4170), Birkerød (4213) og Espergærde (4423)
    Thomas og Berit Amsinck, som også driver Bog & idé i Charlottenlund og Søborg
    4170@bogpost.dk, 4213@bogpost.dk, 4423@bogpost.dk
  • Haderslev (4910)
    Lars Abrahamsen, som også driver Bog & idé på Frederiksberg, i Aabenraa og i Ribe
    4910@bogpost.dk
  • Hellerup (3570)
    Jørgen Simmelsgaard, som er ny i bogbranchen og også driver Kop & Kande i Hellerup
    3570@bogpost.dk
  • Helsinge (5335)
    Rasmus Madsen og Sven Holmen Madsen, som også driver en lang række andre Bog & idé-butikker på Sjælland