Boghandlerforeningens nyhedsbrev

Geminiforbandelsen 400x300

Deltag i Verdensbogugen 2021

VBU 2020_HVID_INF
Hvis du har problemer med at tilmelde din butik, så skriv til christine@boghandlerne.dk eller henrik@boghandlerne.dk.
Vi glæder os til endnu engang til at hjælpe jer alle sammen med at give kunderne en rigtig fed oplevelse under Verdensbogugen, som i år finder sted fra den 25. september til den 2. oktober.

Sidste år var Verdenbogugen en stor succes - alle 30.000 bøger blev revet væk, og de deltagende medlemmer meldte om mange glade besøgende fra både skoler og familier.

Bogen, som i år kommer til uddeling i medlemsboghandlerne, er ”Geminiforbandelsen – en episk fortælling om tis og trolddom” af Kim Ace. En roman, som i højt tempo tager de unge læsere med på eventyr i en anden verden, Erytnevia, landet med de 2 måner.

Verdensbogugen gennemføres i år i et samarbejde mellem Boghandlerforeningen, Forlaget Carlsen, forfatteren Kim Ace og Clemenstrykkeriet med DBK som hovedsponsor.

Sådan tilmelder du din butik Verdensbogugen gennem Membersite:

NY vejledning til tilmelding2
NY vejledning til tilmelding3
NY vejledning til tilmelding4
God sommerferie, når I når dertil!
Boghandlerforeningens Nyhedsbrev udsendes af Boghandlerforeningen,
BUEN, Vester Farimagsgade 1, 3. sal, 1606 København V