Boghandlerforeningens nyhedsbrev

Information og bestilling:
info@boghandlerne.dk

Verdensbogugen og bogmærker

Lørdag den 25. september skyder vi Verdensbogugen i gang, og vi har allerede hørt fra en del af jer, som mangler bogmærker.

Bogmærkerne blev til som følge af en god - men sen - idé. Derfor er der ikke blevet pakket samme antal bogmærker til jer, som I har modtaget af bøger. Alle boghandlere har fået 180 bogmærker. Vi har fået en lille kasse bogmærker herinde i Boghandlerforeningen, så hvis I er en af de boghandler, der får besøg af rigtig mange: skriv til os, så eftersender vi nogle bogmærker til jer - så længe lager haves :-)

Vi håber, at I har lyst til at gøre en lille ekstra indsats for at få kunderne til at opsøge netop jeres butik i Verdensbogugen. Lav fx en lille quiz til børnene, hvor de kan vinde et spil eller en bog. Eller lav magisk tema i et hjørne af butikken med andre spændende bøger for de 9 til 12-årige. I Kim Aces bog optræder et stort katteagtigt monster – hvad med at lave monsterudsmykning i butikken og holde aftenåben med uhyggelig, hyggelig stemning?
Vi glæder os til at se jeres flotte butikker fra lørdag!

Elevtræf 2021: Læring, inspiration og banankostumer

Den 20. og 21. september blev Tietgen Business’ auditorium fyldt med forventningsfulde boghandlerelever. Forude ventede et tæt pakket Elevtræf-program med både faglige indslag, inspiration og ryste sammen-arrangementer sat sammen af uddannelsesudvalget under Boghandlerforeningen. Tietgen Business er der, hvor eleverne er på skolebænken, når de ikke er ude at lære praksis i butikkerne, og skolen er med sine store, lyse lokaler …
Elevtræf 2021: Læring, inspiration og banankostumer
Boghandlerforeningens Nyhedsbrev udsendes af Boghandlerforeningen,