Boghandlerforeningens nyhedsbrev

overskrift-gron

2. juni 2021

Ugle_mundbind_logogrøn bred 4

COVID-medlemsundersøgelse på vej

Dropping the mask kmatija 600x412
Information:
Bo Dybkær,
bo@boghandlerne.dk
Hvordan har Boghandlerforeningens medlemmer mærket konsekvenserne af COVID-19-pandemien - herunder af hhv. den første og den anden nedlukning?

Nu, hvor vi i Danmark endelig kan se lyset for enden af tunnelen og uglen snart kan smide mundbindet, er det tid at gøre status. Hvad har de økonomiske konsekvenser været? De personalemæssige? Hvad har det betydet for kommunikationen til kunderne - og er kunderne vendt tilbage i samme omfang som før?

Disse og flere andre spørgsmål vil indgå i en medlemsundersøgelse, som foreningen sender ud i anden halvdel af juni måned, Alle medlemmer modtager en mail med link til undersøgelsen, så hold øje med mailboksen i uge 25.

Da der blandt andet spørges ind til butikkerrnes økonomiske erfaringer med nedlukningerne, skal det være boghandelens ejer eller leder, som svarer på undersøgelsens spørgsmål.

Husk omsætningserklæringen

Bogomsætning BrianAJackson 200x145
Information:
Henrik Christensen,
henrik@boghandlerne.dk
Der er i skrivende stund præcis fire uger til deadline for indberetning af omsætningserklæringer den 30. juni. Hvis du ikke allerede har indberettet butikkens bogomsætning i det senest afsluttede regnskabsår, så er det ved at være tid.


Som altid gælder reglen, at hvis man ikke indberetter bogomsætningen til deadline, vil beregningen af butikkens tillægskontingent for hele det følgende år blive foretaget på baggrund af sidste års indberetning, tillagt 20%.

Indberetning foregår på MemberSite.

Artikler fra hjemmesiden:

Danske Forlag til Kulturministeren: Reducer bogmomsen til 0%

Danske forlag melder på deres hjemmeside danskeforlag.dk ud, at de gerne ser to vigtige punkter taget med i medieaftalen, der forventes at skulle forhandles til efteråret. Public Service-puljen understøtter dansk indhold og bør ramme de medier, som er relevante for danskerne. Markedet for podcast er i stor vækst og danske forlag investerer i og udgiver i stigende grad podcast. Danske …
Danske Forlag til Kulturministeren: Reducer bogmomsen til 0%

Nyt om ledelsen i Boghandlerforeningen

Nyt om ledelsen i Boghandlerforeningen
Den 30. juni 2021 fratræder Boghandlerforeningens direktør Bo Dybkær sin stilling. ”Vi vil gerne sige mange tak for godt samarbejde i den tid Bo har været direktør, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden”, udtaler bestyrelsesformand Lone Haagerup. Sekretariatet er som altid bemandet med Henrik Christensen (henrik@boghandlerne.dk) og Christine Lind Ditlevsen (christine@boghandlerne.dk), som er klar til at svare …
header
Boghandlerforeningens Nyhedsbrev udsendes af Boghandlerforeningen,
Vester Farimagsgade 1, 3. sal, 1606 København V
info@boghandlerne.dk www.boghandlerforeningen.dk
Telefon 3254 2255 • mandag – fredag kl. 10.00 – 15.00