Vedtægter og generalforsamlinger

Boghandlerforeningens vedtægter er grundlaget for foreningens virke. Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen, som fra og med 2014 afholdes hver andet år.

Den seneste ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 17. april 2018 kl. 12.00 på Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K i lokalet Tietgensalen.

Se indkaldelsen til generalforsamlingen, dagsordenen og alle relevante bilag hér.

Se de slides, der blev brugt i forbindelse med indlæg på generalforsamlingen, hér

Se links til referat af generalforsamlingen nederst på siden.

Den næste ordinære generalforsamling afholdes i 2020, inden udgangen af maj måned.

Boghandlerforeningens vedtægter

De aktuelle vedtægter er vedtaget på generalforsamlingen i 2014 Se vedtægterne her.

By | december 6th, 2017|Categories: Vedtægter og generalforsamlinger|Kommentarer lukket til Boghandlerforeningens vedtægter

Referater af Boghandlerforeningens generalforsamlinger

(Referater fra årene 2012-2018) […]

By | august 19th, 2016|Categories: Vedtægter og generalforsamlinger|Kommentarer lukket til Referater af Boghandlerforeningens generalforsamlinger